Ingvars liv idag

Familj

Idag bor Ingvar Oldsberg i Göteborg, där han trivs mycket bra. En stor lägenhet i centrala Göteborg på Vasaplatsen där han bott i flera år.

Ingvar har två döttrar vid namn Karolina och Viktoria som även dem bor i Göteborg en liten bit ifrån honom. Viktoria som är halvsyskon med Karolina och har setts flera gånger tillsammans med Ingvar i Bingolotto. Hon berättar att varje lördag planerade dem söndagens Bingolottosändning hemma hos Ingvar. Första tanken var ett solklart nej till att jobba med sin pappa men sedan stod hon där ändå i Bingolotto. Staffan Oldsberg som är Ingvars äldsta barn och hans enda son har även han setts i Tv ett flertal gånger som journalist för TV3, TV4 och Kanal5.

Resa och fritid

På fritiden reser gärna Ingvar Oldsberg så mycket han kan. Att upptäcka värden, nya platser och andra kulturer är alltid lika intressant säger han. Senaste resan blev till Afrika vilket inte är den vanligaste resan folk gör idag. Men att få se savannen och alla häftiga djur är riktigt häftigt och något som han starkt rekommenderar till alla där ute.

Sociala medier

Idag har Ingvar Oldsberg som många andra blivit populär på sociala medier. Bland annat Facebook, Instagram och Twitter som ni kan följa här nedan. Där får ni uppdateringar om Ingvars liv, vad han gör om dagarna och bilder från Ingvars härliga resor.